New life IVF Centar

New life IVF Centar

Uto, 01. Maj. 2018.


Naši pacijenti postaju roditelji.


“U mjesecu maja naša kuća počinje zračiti drugačijom svjetlošću. Rodio se naš Vedad. Borba je bila dugotrajna. Puna uspona i padova. Tu borbu mogu razumjeti samo parovi koji hode istim putem. Zahvalni smo, prije svega dragom Bogu  na blagodati koju nam je dao, a zatim timu “New Life-a” na bezgraničnoj pomoći  i podršci koju su nam pružili… Nikada ne odustajte, samo hrabro naprijed, čak i onda  kada se sve čini nemoguće…”

Kada Vam neko napiše da ste dio njegovog života, to je od neprocjenjive važnosti. A poliklinika New Life i njeno osoblje su povezani najljepšom vezom, dobijanjem djeteta   i proširenjem porodice. Preko 400 rođenih beba i još mnogo onih koji su na putu čini jednu veliku porodicu klinike New Life IVF Centar Sarajevo.

Godine 2012. naše osoblje učinilo je dostupnom uslugu vrhunske kvalitete i usrećilo mnoge bračne parove u Bosni i Hercegovini. Sada je načinjen još jedan korak naprijed, spremni smo biti tu, za vas, u našoj domovini, u domaćoj ustanovi kojom će se Bosna i Hercegovina ponositi. Naše medicinsko osoblje dokazalo se kao jedan od najiskusnijih i najuspješnijih timova i naša nastojanja usmjerena su isključivo ka jednom cilju – da se svi klijenti iz naše klinike vrate svojim kućama kao sretna porodica.

Jedan od ključnih razloga našeg iznimno visokog uspjeha jeste naglasak na personaliziranim protokolima tretiranja pacijenata.

Posvećujemo se svakom pacijentu, uspostavljamo vezu s njim i upoznajemo jedinstvenu priču svakog pacijenta. Ovo znanje pomaže nam da izaberemo najprikladniji medicinski tretman.

Procenat uspješnosti vantjelesne oplodnje na klinici New Life IVF Centar Sarajevo zaključno sa krajem 2017 godine iznosi visokih 70%! Ova brojka je rezultat statističke analize embriološkog odjela klinike na osnovu broja svih parova starosne dobi od 25 do 40 i više godina koji su pristupili postupku vantjelesne oplodnje na klinici New Life i onih čijji je rezultat Beta HCG testa bio pozitivan.

 

Pacijentima New Life IVF centra dostupni su najsavremeniji medicinski tretmani u reproduktivnoj medicini, uključujući i brojne napredne tehnike i usluge koje se nude u kombinaciji sa IVF. Klinika za vantjelesnu oplodnju I liječenje steriliteta New Life IVF Centar nalazi se u Sarajevu u lici Lepenička br.1, a više o samim tretmanima i uslugama koje su u ovom trenutku dostupne i u Bosni Hercegovini moguće je saznati putem web stranice www.newlife.ba, putem oficijelne Facebook stranice FB New life.

Svi parovi koji se suočavaju sa problemom neplodnosti ili postoje određeni simptomi koji ukazuju na pojavu steriliteta, potrebno je da zakažu termin za besplatne konsultacije kod naših ljekara i tom prilikom dobiju sve informacije i detalje o najpovoljnijim mogućnostima koje mogu ostvariti na našoj klinici.

Također svi zainteresirani mogu nam se obratiti svakim danom i dobiti sve potrebne informacije putem našeg besplatnog info broja telefona 080 020 311, putem broja telefona 033 781 735, putem mail adrese info@newlife.ba ili u inbox naše Facebook stranice.

© 2020 Mamine dileme
Design by Creative 24/7