Savjeti za uštedu vremena

Savjeti za uštedu vremena

Sub, 25. Maj. 2019.1. Maknite se od interneta! 

Surfanje na webu je ogroman gubitak vremena za roditelje i djecu. Nedužan mali odmor može se pretvoriti u sate izgubljenog vremena. Uspostavite ograničenja za surfanje kako djeci tako i sebi.  Nakon što dosegnete tu granicu, isključite kompjuter  ili laptop. Budite karakter! Nečiji story na Instagramu može proći i bez Vašeg pregleda.
 

2. Zabavite se usput!

 Stresirani ljudi nisu produktivni. Trebate opuštanje kako biste izbjegli izgaranje kod kuće i na poslu. Nađite vrijeme za odmor, duge vikende i obiteljsku zabavu kako biste se zadržali radost i uzbuđenje.

 

 3. Budite prisutni tako da možete biti produktivni!

 Svjesnost vam omogućuje da se prilagodite svakom zadatku koji Vam se nađe na putu. Prakse poput yoga ili meditacije mogu vam pomoći da se usredotočite na produktivnost "pogona". 

 

4. Prestanite preuzimati tuđe odgovornosti!

 Koliko često čujete sebe kako govorite: "Ja ću to!”  Vjerojatno više nego što biste željeli. Svi smo skloni preuzimati više od našeg udjela odgovornosti i mislimo da je to  pravi put. Rješenje? Neka drugi upravljaju svojim odgovornostima. To uključuje vašu djecu, supružnika i kolege. Svako svoj pos’o!

© 2020 Mamine dileme
Design by Creative 24/7