Horoskop 2020: Ovan , bik, blizanci i rak

Horoskop 2020: Ovan , bik, blizanci i rak

Čet, 16. Jan. 2020.


Donosimo prvi dio horoskopa za 2020. godinu.


 

U vaš će se život ove godine vratiti mir i harmonija. Godina će započeti sa potpuno novim ciklusom u vašem životu pa ćete tako donijeti velike i ozbiljne odluke o tome tko i što ostaje u vašem životu odnosno koga i čega ćete se konačno riješiti. Nestat će svi oni trenuci boli i patnje koji su vas pratili kroz život pa tako možemo reći da je pred vama jedna potpuno opuštena godina. Prevladat će ljubav a naglasak će biti na vašem osjećaju slobode i samostalnosti. 2020. godina je idealan period za ojačanje privatnih ali i poslovnih odnosa.

 

 

U zadnjih ste godinu dana prošli kroz brojne promjene a u 2020. one nove neće biti onako istaknute i vidljive ali će se ipak događati na jedan suptilan način. Ovo je dobar period za promjenu životnih prioriteta. Bit ćete dovoljno pribrani i predani da bi mogli realizirati neke od dugoročnih ciljeva. Bit će trenutaka kad će vam se činiti da se stvari odvijaju prebrzo i da se ne možete sa njima više nositi ali nemojte se tada ulijeniti i stati nego dajte od sebe još više. Budite proaktivni i borite se. U pojedinim trenucima predahnite ali samo kako bi evaluirali svoje ciljeve i provjerili jeste li na pravom putu.

2020. godina bit će prepuna različitih aktivnosti. Bit ćete motivirani, sretni i spremni na sve a to će vam osigurati podršku drugih ali i dobru atmosferu. Rodit će se nove nade i nove ideje o tome kako možete unaprijediti vlastiti život. Ovo je dobra godina za začiniti svoj život inovativnim idejama i projektima, posebno ako vas rutina sve više smeta. Bit će trenutaka koji će vas prisiliti na to da izađete iz svoje zone sigurnosti a ako nastupite sa čvrstim stavom, možete svaku situaciju preokrenuti u svoju korist. Uložite nešto više vremena i truda u odnose sa prijateljima. Novim se situacijama prilagodite umjesto da se odupirete i žalite drugima. Bit će i trenutaka kad ćete morati pristati na kompromis.

 

 

Ova će vam, 2020. godina, donijeti potpuno drugačije situacije od onih na koje ste navikli. Očekujte velike promjene, posebno na polju međuljudskih odnosa. Članovi će obitelji imati potrebu za većom slobodom pa će se tako udaljiti od vas i krenuti svojim putem, nemojte im prigovarati. Voljena osoba ili netko od prijatelja također će se od vas udaljiti, sigurno vam neće biti drago ali dugoročno gledano, očekuje vas nešto bolje i kvalitetnije. Ono što se događalo u okolini sad će krenuti u potpuno novom smjeru. Koliko god se neki trenuci činili teškima, ova je godina idealna za vašu neovisnost i nove životne ciljeve.

 

 

© 2020 Mamine dileme
Design by Creative 24/7