Horoskop za 2020: Lav, djevica, vaga i škorpion

Horoskop za 2020: Lav, djevica, vaga i škorpion

Pet, 17. Jan. 2020.


 

Očekuju vas nove prilike i različite mogućnosti. Imat ćete jako puno energije i bit vrlo izdržljivi kroz čitavu godinu a vaši će pothvati ići prema planu i bez posebnih poteškoća. Bit ćete isto tako i efikasni te stajati čvrsto nogama na zemlji. Bit ćete jako blizu realizaciji svojih ambicija i dostizanju ideala. Ipak, vaša će emotivna strana izaći na površinu češće nego do sad i mogla bi uzrokovati povremene poteškoće u odnosu sa okolinom. Većina će vas 2020. provesti u centru pozornosti a ovo vam je jedan od najboljih kreativnih perioda do sad. Prilagodite svoj život okolini i trendovima kako bi ostvarili svoje težnje.

 

 

 

2020. godina za vas neće predstavljati jedan od najboljih perioda. Pojavit će se priličan broj nevolja, smetnji i prepreka a u nekoliko ćete navrata biti direktna meta bolnih susreta i suočavanja. Ove ćete godine također biti impulzivniji nego inače a na to morate posebno pripaziti, nemojte reagirati eksplozivno i napadati ljude oko sebe. Nije sve tako loše kako se čini, ove će godine vaša kreativnost biti nenadmašna a bit će vam dodijeljeni neki od vrlo teških zadataka i poslova koje ćete uspješno dovršiti pa tako u nekoliko navrata ostvariti uspjeh. Čuvajte energiju, svakako će vam biti potrebna.

 

Za vas će 2020. godina biti pozitivna i lakša nego prethodne. Očekujte dobru atmosferu i povoljna dešavanja koja će vam pomoći raščistiti različite situacije iz prošlosti. Polako će nestati sve vaše brige a kako će godina prolaziti, tako ćete se osjećati bolje i biti sigurniji u sebe. Imat ćete pregršt slobode a prema vama će dolaziti mnoštvo uzbudljivih stvari. Naglasak će biti na privatnom životu u kojem ćete imati dovoljno prilika za sebi ugoditi. Oni od vas koji se ne osjećaju sigurno ili ispunjeno u drugoj će polovini godine pronaći sebe i vratiti se na staro. Očekuju vas brojna nova poznanstva a ove ćete godine konačno dobiti nagradu ili poslovno promaknuće koje ste očekivali u nekoj od prethodnih godina.

 

 

2020. godina ide u prilog novim počecima ali i dovršavanju svih onih bitnih zadataka i poslova sa kojima ste u zaostatku. Planete će vam pomoći riješiti nekoliko bolnih situacija koje su vas pratile kroz prethodnih nekoliko godina. Započinjete jedan nov životni ciklus u kojem ćete osjetiti olakšanje i konačno se riješiti boli i različitih kompleksa. Istovremeno ulazite u novu životnu fazu u kojoj neće sve biti idealno ni lako a tu samo o vama ovisi koliko ćete se snaći i što ćete smatrati prilikom. Slobode vam neće nedostajati kao ni hrabrosti. Mnogi će od vas ove godine pažnju usmjeriti onom materijalnom a isto će tako mnogi materijalizirati neke od svojih davnih želja.

 

 

 

© 2020 Mamine dileme
Design by Creative 24/7