Brutalno iskreni prvi dani nakon poroda

Brutalno iskreni prvi dani nakon poroda

Pet, 17. Maj. 2019.


Glumica i komičarka Amy Schumer nedavno je prvi put postala majka. Zanimljivo je da ona porodila na isti dan kada i Meghan Markle.


Glumica i komičarka Amy Schumer nedavno je prvi put postala majka. Zanimljivo je da ona porodila na isti dan kada i Meghan Markle. Sretne vijesti komičarka je podijelila na Instagramu, a otkad se bebica rodila, Amy ne prestaje objavljivati "roditeljske" fotografije.

Komičarka je sina Genea Attella dobila sa suprugom, kuharom Chrisom Fischerom, za kojeg se udala u feburaru 2018. godine, svega četiri dana nakon što je javno potvrdila njihovu vezu, podsjeća Dnevnik.hr. Većina njezinih obožavatelja nije niti znala da ima novog dečka, jer je do maja 2017. godine bila u vezi s dizajnerom namještaja Benom Hanischem.
Kasnije se saznalo kako je s Chrisom prohodala u septembru iste godine, a par je upoznala njegova sestra koja je bila Amyna asistentica.
I dok se Meghan sa svojim sinčićem pojavila u javnosti dva dana nakon poroda sređena od glave do pete, Amy je ostala svoja te odlučila pokazati kako izgleda realno stanje stvari nekoliko dana nakon poroda. Tako je uvijek brutalno iskrena komičarka objavila fotografiju na kojoj raščupana i bez trunke šminke sjedi na bolničkoj WC-školjci u širokoj spavaćici spojena na infuziju i to sve u jedan ujutro.

Također, po njenom izrazu lica jasno je kako nije naspavana i tako dobre volje kao ostale slavne mame koje se već godinama trude pokazati kako su prvi dani majčinstva glamurozni, a da ne spominjemo činjenicu da nekoliko sedmica nakon poroda ponosno pokazuju besprijekorne linije na društvenim mrežama.
Amy je ovom fotografijom još jednom oduševila ne samo vjerne obožavatelje, nego i žene širom svijeta koje su joj se u komentarima zahvalile na činjenici da ima hrabrosti pokazati kako to doista izgleda u stvarnosti. BRAVO!

© 2020 Mamine dileme
Design by Creative 24/7