Dani poduzetništva žena u BiH 2019

Dani poduzetništva žena u BiH 2019

Pet, 05. Apr. 2019.


Već tradicionalni “Dani poduzetništva žena” ove godine, uz podršku Evropske unije, počinju u Sarajevu 08.04.2019. u 18:30 u studiju Face TV, svečanom ceremonijom otvaranja na kojoj će, uz bogat program, biti predstavljeni tradicionalni proizvodi bosanskohercegovačkih žena.

“Udruženje poslovnih žena u BiH” ovom manifestacijom već niz godina promovira poduzetništvo bosanskohercegovačke žene i pomaže poduzetnicama da svoje proizvode dizajniraju i plasiraju na tržište. Stoga će važan segment događaja biti i predstavljanje tzv. korpe blaga pod nazivom “BH Treasures” u kojoj su objedinjeni ovi proizvodi i koji će ubuduće biti dostupni putem web shop-a BH Treasures na web stranici Udruženja.

Ovogodišnju manifestaciju uveličaće i modna revija pod naslovom “Žena u ogledalu bh tradicije” koju su priredile prva imena bh dizajna Adnan Hajrulahović Haad, Dijana Kozadra, Melisa Hujić, Nerma Begović, Vera Bujak i tim Sana Linea iz Kostajnice. Na ceremoniji će biti predstavljena i nagrada “Snaga izvrsnosti” koju je Udruženje poslovnih žena utemeljilo u saradnji sa magazinom Gracija.

© 2020 Mamine dileme
Design by Creative 24/7