2022. donosi godinu vodenog tigra: Kako doći do sreće?

by maminedi

Početkom februara natupila je godina tigra i trajat će do 31. januara 2023.
Godina tigra je treći od 12 astroloških znakova u kineskom horoskopu. Lunarna Nova godina označava prelazak iz jednog znaka u drugi, koji je u ovom slučaju u tigru.
Godina tigra se dešava svakih 12 godina, pa ako ste rođeni 1962, 1974, 1986, 1998 ili 2010, tada vama vlada moćni tigar.
U kineskoj astrologiji, svakim znakom takođe vladaju zemaljske i nebeske grane. Ovaj novi lunarni tigar iz 2022. bit će 'vodeni tigar' kojim će vladati element drveta.


TIGAR U KINESKOM ZODIJAKU?
Kao i njihovi imenjaci, Tigrovi su nezavisni, neustrašivi, odani i imaju visoko samopoštovanje. Tigrovi su jaki pred nedaćama i nikada ne odustaju od izazova, uporni su i odlučni.
Njihova slobodna priroda i jak osjećaj za pravdu su njihove najveće snage i slabosti, jer to može dovesti do toga da budu buntovni i ponekad previše samouvjereni.
S obzirom da je ova godina vodeni tigar, možete očekivati ​​sreću u vezama i porodičnom životu. Tigrovi mogu očekivati ​​da će uspjeti u karijeri uz naporan rad i odlučnost.
Poznati tigrovi su Megan Fox i Leonardo DiCaprio, tako dobro društvo.

ŠTA ĆE NAM DONIJETI SREĆU TOKOM GODINE TIGRA?
Zelena i plava će donijeti sreću i sreću Tigrovima 2022. Sretni brojevi su 1, 3 i 7. Svakako se klonite bijele i brojeva 4 i 9 tokom cijele godine.
Osim toga, ukrašavanje kuće drvećem kumkvata (simbolizira bogatstvo i sreću), nošenje vaše sretne boje i jedenje sretne hrane kao što su knedle od riže (zajedništvo porodice), prženi kikiriki obložen brašnom (vitalnost), kolačići od oraha (sreća) itd. su popularni načini da  vam se posreći.
 
0 comment
0

You may also like