Postavite jedno pitanje i odaberite novčić sa slike

by maminedi

Kineska Knjiga promjena je drevni tekst star vjekovima koji je namijenjen predviđanju budućnosti, a sastojao se od 64 znaka. “Ako bih mogao produžiti svoj život, posvetio bih 50 godina proučavanju Knjige promjene, onda ne bih mogao pogriješiti”, rekao je o njoj Konfucije. U ovoj knjizi nalaze se razni simboli i heksagrami, a jedno od predviđanja je tumačenje simbola sa starih kineskih kovanica.

Šta trebate uraditi? Prije svega; zabaviti se, koliko je tačno nismo sigurni ali je svakako dobra razonoda.

Izaberite jedan novčić sa slike, postavite pitanje i saznajte što vas na tom polju očekuje!


Novčić broj 1

Došlo je vaše vrijeme, aktivno se bacite na posao, jer je moguće da ćete ostvariti veliki uspjeh. Ne prenagljujete s ponudom koja vam je upravo dana, dobro razmislite. Moguće je da stvari nisu baš onakve kako vam izgledaju na prvi pogled. Isto se odnosi i na vaše nove ljubavne i prijateljske veze. Razumne želje će se ostvariti. Za duga putovanja nije pravo vrijeme. Sjetite se poslovice: ne kopaj rupu za drugog, i sam ćeš pasti u nju. Dobro razmislite o svojim postupcima. Pretjerano stroga pravila i ograničenja mogu biti štetna. Postavljanjem razumnih pravila, uspjet ćete organizirati svoj život.

Novčić broj 2

Akcija je već započela. Sve je u redu, vaš plan se uspješno provodi. Ovo je povoljna situacija koja vam daje prednost. Uspjeh možete postići malim koracima i pažljivim promatranjem napretka procesa. Uložite svoje napore u ono što se već događa; dobro razmislite o problemima kako biste predvidjeli predstojeće opasnosti i suočili se s njima na vrijeme. Na dobrom ste putu. Nastavite se truditi.

Novčić broj 3

Ovaj simbol označava svjesnu samoću. Trenutno vam najviše odgovara da se posvetite osobnom razvoju. Budite oprezni, za saveznike odaberite ljude s dobrim namjerama, i iako je sreća trenutno s vama, ne zaboravite na mjere predostrožnosti. Primit ćete neočekivane vijesti ili će vas netko neočekivano posjetiti. Sve buduće poslove planirajte pažljivo i razborito. Promjene u budućnosti će se svesti na preusmjeravanje vrijednosti. Okolnosti vas potiču na pozitivnu promjenu. Zauzmite pravi stav u ophođenju sa starijima. Izbjegavajte optužbe i svađe.

Novčić broj 4

U procesu ste rješavanja zanimljivog pitanja. Iako to za vas ne predstavlja ništa ozbiljno. Vaš trud će biti nagrađen. Treba imati na umu da je noć najmračnija pred zoru. Situacija vam nije jasna, ali to je prelazno stanje. Događaji koji će to promijeniti na bolje su na putu. Do tada, budite strpljivi i sačekajte. Imate šansu da novac teče kroz vaše ruke. Budite razboriti, ne svađajte se zbog sitnica s prijateljima i poznanicima, ne pretjerujte u poslu kako se ne biste istrošili. Za tri mjeseca novac će zaista stići do vas.

Novčić broj 5

Označava da je ovaj period vašeg života lišen harmonije. Čini vam se da vam se da su svi oko vas negativni i zlonamjerni. I najmanje sitnice vas naljute. Smirite se, ne budite nervozni, situacija će se uskoro popraviti. Sada vam je teško pronaći životne suputnike. Pazite na svoje riječi i ne oduzimajte nikakve važne korake. U polju vaših interesa u ovom trenutku postoji niz stvari koje uopće ne odgovaraju vašim istinskim željama. Ovo je vrijeme razdora i sukoba. Ljudi se kreću u različitim pravcima. Prilagodite se okolnostima i nemojte nametati svoju volju, već slobodno koračajte svojim putem.

Novčić broj 6

Vaše je pravo mjesto tamo gdje vas vuče srce i gdje vas očekuje blagostanje. Nade će se ostvariti. Možda mislite da je trava zelenija s druge strane, ali bit ćete sretni samo ako se fokusirate na svoj život. Uživajte u obiteljskom životu, druženju s prijateljima, duševnom miru kod kuće. Ako se osjećate blokirano, budite iskreni prema sebi. Ne razmišljajte o drugima, mirno analizirajte svoje aktivnosti i shvatit ćete kako je trenutno potrebno pobjeći od prošlih navika.

Izvor: Sensa

0 comment
0

You may also like